Foredrag og demonstration

Aleister Crowley og Frieda Harris udtænkte og tegnede i årene 1937 til 1941 et sæt fantastiske tarotkort, og alle kortene i dette sæt tarotkort har referencer til astrologi. Så helt uden kendskab til tarot, vil du med astrologisk viden, kunne få en oplevelse af, at kende disse kort og deres individuelle betydning.

Kortene vil blive vist på overhead, og jeg vil i løbet af aftenen demonstrere, hvad kortene kan bruges til på mange forskellige måder, ligesom jeg vil fortælle om den etik, der skal tilgodeses i forbindelse med tarotlægning.

Jeg anvender tarotkort som et praktisk redskab til at forstå hverdagens udfordringer og ikke mindst til at få øje på de muligheder, der vil vise sig i fremtiden.

Velkommen til en spændende aften i selskab med Crowley’s og Harris’ fantastiske kort.Om Annette Wolter

Annette Wolter - AW-TAROT.DK

Annette Wolter

 

Annette Wolter er 70 år. Har studeret astrologi på Irene Christensen instituttet, undervist i astrologi og tarot på HOF i årene 1991 til 1997.

Forfatter til bøgerne

"Tarot - vejen til indsigt og forståelse" udkom i 2016 (Annette Wolter forlag)

 ”Tarotoplæg – en praktisk guide til personlig udvikling” udkom i 2006 (Sphinx forlag).

 

Book Annette til et foredrag om Tarot

Jeg kommer gerne og holder foredrag i Greve og omegn om tarot samt om anvendelse af tarot. Der fortælles om og anvendes kun Aleister Crowley’s tarotkort.

Foredraget, der for en stor del indeholder demonstration af kortene, varer 2 x 45 minutter samt en 15 minutters pause.

Der anvendes overhead af alle kort (overheadprojektor skal være til rådighed samt mulighed for eventuel mørklægning af rummet). Publikum inddrages aktivt i foredraget og demonstrationen af kortene.

Prisen er kr. 2000, der inkluderer kørsel i Greve og omegn.

Kontakt Annette@aw-tarot.dk eller ring på telefon 28 60 54 29