Tavle

 

Har du lyst til at se hvilket personligt kort (den persontype, du er) og sjælskort kort (den mission/opgave, som du har i dette liv), kan du bede om medlemsskab på min tarot facebookside   

AW-tarot facebookside

KURSER

Vil du kunne anvende Aleister Crowley’s tarotkort til at få besvaret hverdagens store og små spørgsmål, så afholder jeg et grundkursus, der egner sig for dig.

Weekendkursus
Kursets indhold:
samtlige 78 tarotkorts grundbetydning gennemgås (2 dage a 5 timer).
+ der arbejdes med mange forskellige oplæg, så du er rustet til mange forskellige spørgsmål ( 2 dage a 5 timer). Der undervises mellem kl. 10 og 15.

Kursets pris: kun 1200 kr. for 20 intensive undervisningstimer (4 dage x 5 timer) inkl. 25 siders skriftligt materiale.

Kursus afholdes : I Brønshøj, København, bus nr. 22 næsten til døren, S-tog, Islev Station, 10 min. gang herfra.

Kursets deltagere: Der er kun max. 6  deltagere pr. kursus, så der er tid til at arbejde med forståelsen af kortene, og til at besvare dine spørgsmål.

Hvornår afholdes NÆSTE KURSUS

Lørdag den 13. april 2019

Søndag den 14. april 2019

Lørdag den 27. april 2019

Søndag den 28. april 2019

Alle dage mellem kl. 10 og 15.

 

 

SPIRITUELT TAROT, der arbejdes med de 11 spirituelle oplæg fra min  nye bog 'Tarot - vejen til indsigt og forståelse'  udgivet i marts 2016. DETTE KURSUS ER VELEGNET FOR BÅDE ØVEDE OG UØVEDE TAROTLÆGGERE.

Kursets pris: kun 300 kr. for 5 intensive undervisningstimer.

Næste kursus:

Onsdag den 24. januar 2019 kl. 16-21.

Kursus afholdes og hvornår: i Brønshøj (København).  

Hvad skal du gøre for at tilmelde dig:

Du skal ringe eller maile til mig,  på :

Telefon 28 60 54 29 eller send en mail til Annette@aw-tarot.dk


Se mere info om adresse

- Og så vil det være en god idé, at du besøger Bog & mystik http://www.bog-mystik.dk/tarotkort-englekort/tarotkort,  hvis du skal have tarotkort. De har både små og store tarotkort,.så der er noget for enhver smag. De sælger også min nye bog Tarot - vejen til indsigt og forståelse.

Personligt anbefaler jeg de store kort, da alle de meget smukke symboler træder bedst frem på de store kort, dog er de ikke så lette at håndtere som de små.

Og selvfølgelig er der fortsættelseskurser, så hvis du efter grundkurset får lyst til at lære mere, kan der aftales flere undervisningsdage. Disse koster 300 kr. pr. dag for 5 timers undervisning