Tavle

 

Har du lyst til at se hvilket personligt kort (den persontype, du er) og sjælskort kort (den mission/opgave, som du har i dette liv), kan du bede om medlemsskab på min tarot facebookside   

AW-tarot facebookside

KURSER

Vil du kunne anvende Aleister Crowley’s tarotkort til at få besvaret hverdagens store og små spørgsmål, så afholder jeg et grundkursus, der egner sig for dig.

Weekendkursus
Kursets indhold:
samtlige 78 tarotkorts grundbetydning gennemgås (2 dage a 5 timer).
+ der arbejdes med mange forskellige oplæg, så du er rustet til mange forskellige spørgsmål ( 2 dage a 5 timer). Der undervises mellem kl. 10 og 15.

Kursets pris: kun 1200 kr. for 20 intensive undervisningstimer (4 dage x 5 timer) inkl. 25 siders skriftligt materiale.

Kursus afholdes : I Brønshøj, København, bus nr. 22 næsten til døren, S-tog, Islev Station, 10 min. gang herfra.

Kursets deltagere: Der er kun max. 6  deltagere pr. kursus, så der er tid til at arbejde med forståelsen af kortene, og til at besvare dine spørgsmål.

Hvornår afholdes:   

 

Der er ikke planlagt nogle kurser pt.

 

 

Hvad skal du gøre for at tilmelde dig:

Du skal ringe eller maile til mig,  på :

Telefon 28 60 54 29 eller send en mail til Annette@aw-tarot.dk


Se mere info om adresse

- Og så vil det være en god idé, at du besøger Bog & mystik http://www.bog-mystik.dk/tarotkort-englekort/tarotkort,  hvis du skal have tarotkort. De har både små og store tarotkort,.så der er noget for enhver smag. Min nye bog Tarot - vejen til indsigt og forståelse, kan du også købe af mig på kurset.

Personligt anbefaler jeg de store kort, da alle de meget smukke symboler træder bedst frem på de store kort, dog er de ikke så lette at håndtere som de små.

Og selvfølgelig er der fortsættelseskurser, så hvis du efter grundkurset får lyst til at lære mere, kan der aftales flere undervisningsdage. Disse koster 300 kr. pr. dag for 5 timers undervisning