Narren

Narren tarotkort
Tarotkort Narren betydning


Dette kort viser sig i et oplæg, når du eksempelvis har brug for at erfare, at du ikke behøver at være angst på det område, som du stiller spørgsmål om.

Magikeren

Magikeren tarotkort
Tarotkort Magikeren betydning


Dette kort viser sig i et oplæg, når du eksempelvis har brug for at erfare, at du skal bygge bro mellem dine tidligere erfaringer og dine fremtidige muligheder.

Ypperstepræstinden

Ypperstepræstinden tarotkort
Tarotkort Ypperstepræstinden betydning


Dette kort viser sig i et oplæg, når du eksempelvis har brug for at komme i kontakt med dine intuitive kræfter på det område, som du stiller spørgsmål om.

Kejserinden

Kejserinden tarotkort
Tarotkort Kejserinden betydning


Dette kort viser sig i et oplæg, når du eksempelvis har brug for at lære om, hvordan verden hænger sammen ved hjælp af at røre, lugte, sanse m.v.

Kejseren

Kejseren tarotkort
Tarotkort Kejseren betydning


Dette kort viser sig i et oplæg, når du eksempelvis har brug for at finde din egen autoritet.

Ypperstepræsten

Ypperstepræsten tarotkort
Tarotkort Ypperstepræsten betydning


Dette kort viser sig i et oplæg, når du eksempelvis skal lære om etik, og være et godt eksempel for andre på dette område.

De elskende

De elskende tarotkort
Tarotkort De elskende betydning


Dette kort viser sig i et oplæg, når du eksempelvis skal lære at finde en balance mellem det maskuline og feminine element i din tilværelse.

Vognen

Vognen tarotkort
Tarotkort Vognen betydning


Dette kort viser sig i et oplæg, når du eksempelvis har brug for at beskytte dine følelser i forhold til det område, som du stiller spørgsmål om..

Retfærdighed

Retfærdighed tarotkort
Tarotkort Retfærdighed betydning


Dette kort viser sig i et oplæg, når du eksempelvis har brug for at få skabt balance og harmoni i forhold til det område, som du stiller spørgsmål til.

Eneboeren

Eneboeren tarotkort
Tarotkort Eneboeren betydning


Dette kort viser sig i et oplæg, når du eksempelvis har brug for at udvikle dig ved at trække dig tilbage og fordybe dig - uden at blive forstyrret hele tiden.

Skæbnehjulet

Skæbnehjulet tarotkort
Tarotkort Skæbnehjulet betydning


Dette kort viser sig i et oplæg, når du eksempelvis har brug for at erfare, at du skal realisere dig selv på det område, som du stiller spørgsmål til.

Lyst

Lyst tarotkort
Tarotkort Lyst betydning


Dette kort viser sig i et oplæg, når du eksempelvis skal finde ind til styrken ved at kende dine egne lyster på det område, som du stiller spørgsmål til.

Den hængte mand

Den hængte mand tarotkort
Tarotkort Den hængte mand betydning


Dette kort viser sig i et oplæg, når du eksempelvis har brug for at vide, at du skal gøre noget ved de ”hængepartier”, som du har på området, som du stiller spørgsmål til.

Døden

Døden tarotkort
Tarotkort Døden betydning


Dette kort viser sig i et oplæg, når du eksempelvis har brug for at vide, at der noget som du må give slip på for at opnå et nyt - og bedre plan - i forhold til området, som du stiller spørgsmål til.

Kunst

Kunst tarotkort
Tarotkort Kunst betydning


Dette kort viser sig i et oplæg, når du eksempelvis har brug for at vide, at du skal tro på illusionen på det område, som du stiller spørgsmål.

Djævlen

Djævlen tarotkort
Tarotkort Djævlen betydning


Dette kort viser sig i et oplæg, når du eksempelvis har brug for at vide, at du kan vælge at bruge kærlighedens kraft enten konstruktivt eller destruktivt.

Tårnet

Tårnet tarotkort
Tarotkort Tårnet betydning


Dette kort viser sig i et oplæg, når du eksempelvis har brug for at vide, at du står overfor en dybtgribende indre transformation på området, som du stiller spørgsmål til.

Stjernen

Stjernen tarotkort
Tarotkort Stjernen betydning


Dette kort viser sig i et oplæg, når du eksempelvis har brug for at vide, at du kan opnå nogle helt klare visioner på området, som du stiller spørgsmål til.

Månen

Månen tarotkort
Tarotkort Månen betydning


Dette kort viser sig i et oplæg, når du eksempelvis har brug for at vide, at du skal lytte efter dit hjertes stemme på det område, som du stiller spørgsmål til.

Solen

Solen tarotkort
Tarotkort Solen betydning


Dette kort viser sig i et oplæg, når du eksempelvis har brug for at vide, at der er mange mennesker, der gerne vil hjælpe dig, hvis du beder om deres hjælp.

Dommen

Dommen tarotkort
Tarotkort Dommen betydning


Dette kort viser sig i et oplæg, når du eksempelvis har brug for at vide, at du kan opnå helhedsforståelse på området, som du stiller spørgsmål til.

Universet

Universet tarotkort
Tarotkort Universet betydning


Dette kort viser sig i et oplæg, når du eksempelvis har brug for at vide, at du skal udnytte dine muligheder og ikke skabe begrænsninger for dig selv på området, som du stiller spørgsmål til.